NOVI SAD FUTOŠKI PUT, IZDAVANJE NEKRETNINA - 46 m2 - 280 €

Video

  • Šifra 9104000
  • Mesto NOVI SAD
  • Lokacija FUTOŠKI PUT
  • Tip nekretnine STAN
  • Namešten PL
  • Kvadratura 46 m2
  • Cena 280 €
  • Ažuriran 16.04.2024

Agent

Vanja Rac
mojdom021@gmail.com

"Posetite Facebook stranicu za nekretnine u Sremskoj Kamenici klikom na dugme

KLIKNI OVDE
Kontaktirajte nas

Opis nekretnine

Izdaje se povoljan, polunamešten stan na Futoškom putu. Stan se sastoji iz dve sobe, kuhinje, kupatila,trpezarije i terase. U stanu su dozvoljeni ljubimci. Stan je u mirnijem delu grada, idealan za porodicu. U okolini se nalazi supermarket, pijaca vrtić, škola, mnogo igrališta i slobodnog parkinga. U blizini je i autobusko stajalište, te je lokacija jako dobro povezana sa ostatkom grada.
Za više informacija javiti se na broj : 0649176124
Šifra: 9104000
Moj Dom nekretnine, Novi Sad, Reg.br. 174

A favorable, semi-furnished apartment is available for rent on Futoški Put. The apartment consists of two rooms, a kitchen, a bathroom, a dining room, and a terrace. Pets are allowed in the apartment. Situated in a quieter part of the city, it is ideal for families. Nearby amenities include a supermarket, market, kindergarten, school, numerous playgrounds, and ample free parking. Additionally, there is a bus stop nearby, ensuring excellent connectivity to the rest of the city.
For more information, please contact: 0649176124,
Code: 9104000.
Moj Dom Real Estate, Novi Sad, Reg. No. 174.

Доступна недорогая, полу-меблированная квартира для аренды на Футошком путу. Квартира состоит из двух комнат, кухни, ванной комнаты, столовой и террасы. В квартире разрешено проживание домашних животных. Расположена в тихом районе города, идеальна для семей. В непосредственной близости находятся супермаркет, рынок, детский сад, школа, множество детских площадок и бесплатная парковка. Кроме того, рядом есть автобусная остановка, обеспечивающая отличное сообщение с остальной частью города.
Для получения дополнительной информации, пожалуйста, свяжитесь по номеру: 0649176124,
Код: 9104000.
Недвижимость Moj Dom, Нови Сад, Рег. Номер 174.

Video

Slične Nekretnine

Email lista

Prijavite se na našu listu kako bi bili
informisani o aktuelnoj ponudi nekretnina
subscribe