RAKOVAC RAKOVAC, KUćA - 100 m2 - 369.650 €

  • Šifra 3003324
  • Mesto RAKOVAC
  • Lokacija RAKOVAC
  • Br. soba 3
  • Sprat Prizemna
  • Uknjižen DA
  • Kolski ulaz DA
  • Grejanje KO
  • Kvadratura placa 800 m2
  • Kvadratura 100 m2
  • Cena 369.650 €
  • Ažuriran 11.03.2024

Agent

Vanja Rac
mojdom021@gmail.com

"Posetite Facebook stranicu za nekretnine u Sremskoj Kamenici klikom na dugme

KLIKNI OVDE
Kontaktirajte nas

Opis nekretnine

Prodajemo vilu Santorini u Rakovcu, Beočin, koja se nalazi na obroncima Fruške Gore. Vila je napravljena u mediteranskom stilu i ima površinu od 100m2, dok je površina zemljišta 800m2. Sastoji se od dve spavaće sobe, velikog kupatila, komforne dnevne sobe, velike kuhinje i komfornog hodnika. Pogled iz svake prostorije je fantastičan. Vila ima terasu, internet, satelitsku i kablovsku televiziju, kao i klima uređaj.

Vila se nalazi tačno na 10km od centra Novog Sada i do nje se dolazi asfaltnim putem. Poseduje prednje dvorište sa parkom i parkingom, a ulaskom u dvorište se stiže u potpuno intimni deo i potpunu privatnost i mir. Terasa od 40m2 uz samu kuhinju je veoma funkcionalna, a pored nje se nalazi bazen veličine 4x8m sa svom opremom u kvalitetu i tehničkom prostorijom od 10m2. Pored bazena i terase nalaze se solarni tuš od 50l, spoljni toalet i rashladna vitrina. Nakon bazena nalazi se plato sa ležaljkama za opuštanje i sunčanje, a zatim mala kamena plaža. Na bazenu i platou ima sunca od izlaska do zalaska, a iza plaže se nalazi zelena površina sa kutkom za park i zelenilo.

Vila Santorini je posebna na svoj način jer poseduje nadmorsku visinu od 110m, fantastičan pogled, ruža verova, sunce od izlaska do zalaska i totalnu privatnost i mir na posedu. Vila poseduje svoj svetionik, jedini u okolini, kao i sve ostalo što je ručni rad, poput murala, Santorini kapije, česme, roštilja, kandelabera, grčkih stubova, saune i đakuzija.

Ova vila je fantastična prilika za stvaranje sopstvenog raja za život, ali i za poslovnu svrhu. Prodajemo je kompletno opremljenu i cena se može korigovati na licu mesta. Za ozbiljne kupce šaljemo i video zapis.
We are selling Villa Santorini in Rakovac, Beocin, situated on the slopes of Fruska Gora. The villa is built in Mediterranean style and has a surface area of 100m2, while the land covers 800m2. It consists of two bedrooms, a large bathroom, a comfortable living room, a spacious kitchen, and a comfortable hallway. The view from each room is fantastic. The villa has a terrace, internet, satellite and cable TV, as well as air conditioning.

The villa is located exactly 10km from the center of Novi Sad and is accessible by an asphalt road. It has a front yard with a park and parking space, and upon entering the yard, you will find yourself in a completely intimate and private area. The terrace of 40m2 next to the kitchen is very functional, and next to it is a pool measuring 4x8m with all the necessary equipment and a technical room of 10m2. Next to the pool and terrace, there is a solar shower of 50l, an outdoor toilet, and a refrigerated display case. After the pool, there is a plateau with loungers for relaxation and sunbathing, and then a small stone beach. The pool and plateau have sun exposure from sunrise to sunset, and behind the beach is a green area with a park corner and greenery.

Villa Santorini is unique in its own way because it has an altitude of 110m, a fantastic view, rose gardens, sun exposure from sunrise to sunset, and complete privacy and tranquility on the property. The villa has its own lighthouse, the only one in the area, as well as everything else that is handmade, such as murals, Santorini gates, fountains, grills, chandeliers, Greek columns, sauna, and jacuzzi.
(Moj Dom nekretnine, Novi Sad, Reg.br. 174)

Video

Slične Nekretnine

Email lista

Prijavite se na našu listu kako bi bili
informisani o aktuelnoj ponudi nekretnina
subscribe